Wednesday, March 29, 2006

Adje

Okee, deze foto zal waarschijnlijk slechts tijdelijk online staan... privacyredenen, you know? Maar goed, we wilden em toch effe laten zien. Bovenstaand figuur (naam onbekend) is een medestudent bij Corporate Social Responsibility EN onze eigen Adje-look-alike!! Echt waar, in real life is het precies Adje van Nispen van de Zingende Decoupeerzaag...Hoe 't ie kijkt en z'n mond laat hangen haha GEWELDIG!! Het heeft effe geduurd voor Jan Paparazzi dit gevoelige plaatje heeft kunnen vastleggen (we vreesden zelfs dat "Adje" met de studie gekapt was...) maar deze week is het eindelijk gelukt! :D

5 comments:

Anonymous said...

weet je ook hoe hij heet??
ik wel, ik ga het niet zeggen, maar het is een heel aardige jongen.. ken hem redelijk goed eigenlijk

Anonymous said...

Ja, waarschijnlijk dus het is

Anonymous said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anonymous said...

Hallo ,

Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van [url=http://www.orbea.com]orbea[/url] gaan bezoeken.
Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site [url=http://www.vakantienieuws.info]vakantie nieuws[/url]
Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

Anonymous said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]