Friday, April 14, 2006

HUHH?!?

Als je topo-kennis niet al te best is: pak een atlas erbij en zie wat hier niet handig is (FYI vertrekpunt is Tilburg-West)... En dat durft de NS een SNELTREIN te noemen!!
Daarbij, de tien minuten vertraging is van structurele aard hebben wij vandaag achterhaald; de intercities naar Roosendaal en Den Haag moeten het voorlopig met 1 spoor doen in Breda en rara welke trein er dus weer voorrang heeft??? *inderdaad* Voor wie er dus naar BOVEN de rivieren moet...dat wordt een uur extra per dag reizen. (sorry spikey!) Waar zouden we zijn zonder de trein???

3 comments:

Anonymous said...

ik had hem een uur later.. en ook die 10 minuten extra.
maar hoezo een uur extra? die snap ik niet helemaal..

Sarah said...

...omdat de twee intercities niet tegelijk in Breda kunnen zijn, mis je de overstap daar(normaal komen ze op twee verschillende sporen aan en vertrekken ze tegelijk). Maar ik heb me ook vergist want dat is alleen vanUIT Tilburg het geval, dus je verliest dan maar een half uur per retourtje...valt toch weer mee ;)

Sarah said...

En natuurlijk, als je door die 10min extra de trein kan halen die je normaal gesproken niet haalt, dan maakt het qua tijd niet uit, sta je alleen wat langer in Breda. Maarja zie vanuit AZ116 en stampvol lokaal maar es binnen 8 minuten op het station te komen... :P